Tuesday, 24 January 2012

aku menyepi dari blog :)

hai bloggie!
aku da lama tak jenguk kau kan? sorry laa sebab aku da tade broadband nak jenguk kau tiap2 malam mcm dlu.
huhu rndu kau. um aku da nak masok sebulan da belajar kat KPTM.
huhu bole laa best. tapi aku tatau laa dapat pass kea tak nanti.
insyAllah izin Allah aku bole buat. hehe aku selalu gaduh dengan si dia sekarang nie.
tapi aku tau semua nie dugaan buat aku. so aku kena terima and redha ape yang jadi.
aku sayang dia and aku kena brtolak ansur dengan dia.
kalau tak, mcm mana nak dirikan masjid kan? hehe.
aku banyak bnda nak cter kat kau blog. tapi masa tak mengizinkan kita.
aku kena tido sebab esok aku ada kelas pukul 8.
salam :) 

No comments:

Post a Comment