Wednesday, 27 July 2011

i'm all yours :')

  
YA ALLAH, KAU RESTUKAN LA HUBUNGAN KAMI HINGGA KE JINJANG PELAMIN DAN SAMPAI AKHIR HAYAT KAMI.. AMIN :'(


nie la kami. gamba nie bukan saje nak mnunjuk. bak kata orang sekarang. dalam gamba or depan camera. sangat sangat bahagia. tapi sebenarnya complicated, gaduh and whatever. but dalam hubungan kami. macam mana dalam gamba. macam nie laa hubungan ktorang. :) bahagia? alhamdulilah yea. dan aku doakan hubungan nie akan kekal terus bahagia macam nie sampai akhir nafas aku. 

masa nie kat PORT DICKSON. aku bahagia sangat dapat spend time dengan dia 4 hari berturut turut. aku dapat tengok dia setiap kali aku bangun tito, setiap kali aku nak tito and setiap kali aku makan, and everything. aku tak pernah rasa happy macam nie. tapi dengan dia, aku sangat sangat bersyukur sebab dapat miliki dia. even hubungan nie baru je tak sampai 2 bulan. tapi banyak sangat kenangan yang aku and dia da ciptakan. banyak dugaan yang cuba nak pisahkan aku and dia. tapi alhamdulilah, ALLAH tu tak nak aku and dia berpisah and mcm tu jugak kami. kenangan kat PD da banyak rapatkan lagi hubungan antara aku and dia. mungkin bagi dia aku da berubah tapi sebenarnya tak. dia salah. aku tak berubah and aku takkan berubah. chenta aku terlalu besar untuk dia. aku harap dia faham chenta aku kat dia lebih daripada ape yang dia harapkan. aku sayang dia dan tak mungkin aku nak curang or tinggalkan dia. maafkan aku sebab aku tak sempurna. tapi aku cuma nak kongsi and curahkan semua chenta, kaseh sayang, belaian and perhatian aku kat kau. aku harap kau faham, semuanya aku da serah kat kau. bukan atas nafsu ataupun pape pon. tapi chenta aku kat kau nie terlalu dalam. aku mohon jangan pena tinggalkan aku. jangan bagi aku merana sebab hilang kau. percaya laa, aku sayang kan chentakan kau sangat sangat :'(


No comments:

Post a Comment