Friday, 17 June 2011

sayangku MUHAMMAD SYAFEEZ SAINI


sayang.. baby love sayang sangat2. huhu alhamdulilah. aku da dapat dia. hhehehehehe sukanyaa!!!
um astaga, sabar2 hehe. um aku sangat2 tak sangka aku dapat dia. malu ada, adeh. muka aku nie da la cepat sangat nampak merah kat pipi nie. malunya la. tapi nak buat macam mana. aku harapkan hubungan aku nie sampai bila2. aku tak mnta pape, cuma tu je aku mnta. aku harap sangat termakbul :) aku da sangat sangat sayangkan dia. sangat sangat rindukan dia and sangat sangat perlukan dia. aku harap perasaan dia sama macam aku. sayang, ape sayang buat kat rumah kakak tu eah? hm rindunya la kat sayang. baby ngantok, tapi tak bole nak pejam mata sebab teringat kat dalam van tadi. hoho tak sangka. jangan angau yea sayang, susah nanti. hehehe aku tak bole nak gambarkan macam mana aku sayangkan dia. aku tak nak janji tapi aku cuma harapkan yang aku takkan saketkan dia and takkan curang and aku sangat hargai dia kalau dia pun takkan saketkan aku. YA ALLAH! sayangnya aku kat dia!!!! tatau la ape dia bagi kan. hehe tapi aku ada sentap jugak tadi time kawan dia ternampak aku dengan dia pegang tangan. bila da kena siul terus dia lepaskan. hm aku tak layak kea jadi girlfriend dia? dia malu kea? hm aku tak nak pkir bukan bukan. tapi aku takot dia malu couple dengan aku. yela aku bukannya lawa. bukannya chantek, badan tak lawa kot. hm entahla, aku tatau hati dia macam mana. cuma aku harap, dia tak menyesal hdup dengan aku and aku harapkan dia chentakan aku sebagaimana aku chenta dia. i lob you sayang <3

No comments:

Post a Comment