Friday, 27 May 2011

kakak sayang

ERQAH AQMAL

kak, aku da pilih jalan hidup aku. aku akan stay dengan didie. aku da lepaskan bajak. sebak, sedih semua ada. tapi aku terpikir jugak pasal gf bajak. ayu.. aku kesian kat dia, aku faham perasaan dia. that's why aku bole buat keputusan nak break dengan bajak. aku pikir jauh kak. tapi tapela, bajak pun da benci kat aku. aku tau aku sayang dia. nak nangis pun tak guna kan kak? hm kau tade kat sini. feez? aku tak nak mengharap banyak. biarla dia, biar dia yang datang cari aku kalau betol dia nak aku. aku takkan terhegeh2 kat dia. aku tatau nak cakap ape kak. kau pun kena buat keputusan utk diri kau jugak. aku tak nak tengok kau sedih, nangis. aku tak nak tengok kau saket hati lagi. kau pun ada hak untuk bahagia. aku pun buat keputusan untuk buat bajak, didie dengan feez bahagia. walaupun permulaanya bajak kena merana kejap. tapi tempias yang lebih dasyat kat aku. and dorang takkan tau aku saket macam mana buat keputusan macam nie. aku sayang dorang, and aku rela korbankan kebahagiaan aku untuk dorang. aku tak nak tengok dorang nangis, aku tak nak tengok dorang saket bila nak lepaskan aku masa akan datang. semuanya aku pkir selama kau tade kat sini kak. aku... macam orang tade perasaan sekarang.. hati aku da teramat saket, hancur.. tapi dorang takkan faham............. :'(

No comments:

Post a Comment