Friday, 7 October 2011

dugaan lagi untk uji hubungan aku and dia :'(

MUHAMMAD SYAFEEZ SAINI <3

sayang.
maafkan baby sebab baby tak cukup sempurna sayang.
baby cuma manusia, banyak kekurangan yang baby ada.
baby tau awak tenga tekanan.
tapi ingat satu benda, setepat mana pon ibu kita.
kadang kadang dia ada buat kesilapan.
and now kita kena betulkan kesilapan yang dia buat tu.
kadang2 bukan salah dia sebab dia terlampau pade orang.
kita as anak kena akur apa yang dia ckap. 
sebab dia ibu kita kan? tapi nie masa depan awak.
bukan bnda yang main.
kawen pon bukan bnda yang main2 jugak, kita nak realisasikan semua tu kan.
then kita kena usaha sayang. tade sape yang bole tolong kita.
kecuali diri kita sendiri. we only have each other.
i will help you whenever you need it.
even if you don't need me, i always be there.
sayang jangan risau.
if sayang rasa down, baby sentiasa ada untuk bangunkan sayang.
i'm your spirit remember? hehe i always cheer for you.
we can face all this problem and we can solve it okay?
we start working. don't waste time.
i'll try to understand you and you must be the same :)
i love you that's why i will always by your side.
kita kena belajar susah sayang. kalau da senang nanti.
and kita jadi susah balek.
kita takkan gugup. kita buat semua orang respect kita.
sebab kita bole berjaya sebab kita tolong each other.
kita tak perlukan orang lain.
i will help you to get the money.
i love you so much and you must always remember it.
i want to hug you tight until you can't even breath like this two couple.
hehe manjanya dorang. awak tu kedekot manjakan baby. 
baby nak cari lain laa. hehehehehe biar awak brtumbok dengan baby mcm selalu. heheheheh.
muaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!!


  

love you like UTEH always pick a fight with you. haha !! <3


No comments:

Post a Comment