Friday, 20 May 2011

luahan hati

Malam semalam dia da luahkan isi hati dia kat aku, tapi kenapa aku still tak bole nak percaya. aku rasa macam aku yang terlalu mengharap kat dia padahal dia tak. Tapi bila aku cakap aku takkan mengharap lagi, dia kata jangan macam tu. adeh aku buntu gila. Memang aku mengaku aku da mula sayang dia, mula rindu dia. tapi dia? perasaan aku lain and rasanya dia pun lain. Aku tak tau nak buat ape lagi da nie, aku rasa sedih pun ada, keliru pun ada. campur baur perasaan aku nie. Hm harapan yang tak pasti, hee. Aku still bole senyum, still bole gelak. Tapi dalam hati nie, tade sape akan pena tau. i love you MSS. Semua yang aku rasa nie bukan aku yang minta and bukan aku yang wujudkan. Maafkan aku if aku sayangkan kau :(

No comments:

Post a Comment